Vragen over de OXYJET GO behandeling en bijbehorende producten

Voor iedereen die een gezonde huid heeft.

Wij adviseren u altijd op een schone huid te behandelen. Daarvoor kunt u de huid reiningen met bijvoorbeeld een milde reinigingsgel, een foam of milk en de huid zorgvuldig en zacht droogdeppen. Een reiniging dient zowel ’s-Morgens als ’s-Avonds gedaan te worden. Een schone huid is al de eerste stap naar een mooie huid.
Wilt u meer advies over reinigingsproducten die geschikt zijn voor uw huidconditie dan kunt u uiteraard, vrijblijvend, met ons contact opnemen.

De OXYJET GO producten 1 en 2 zijn speciaal ontwikkeld voor het OXYJET GO apparaat en zijn qua samenstelling geheel op elkaar afgestemd en bevorderen ook het resultaat van de thuisbehandeling. De producten zijn ook door een onafhankelijk instituut “Dermatest te Münster Duitsland” in combinatie met de OXYJET GO getest.

Deze zijn volledig vrij van parabenen, parfum, alcohol en PEG’s en zijn tevens door Dermatest getest en hebben hiervoor het predikaat “excellent” ontvangen.

Het OXYJET GO apparaat is ontwikkeld voor de behandeling van uw gehele gezicht. Ook kunt u de zones die wat meer aandacht en liefde nodig hebben behandelen zoals rondom de mond en lippen, de neus-lippen-plooi, rondom de ogen (Let op: niet op het ooglid zelf maar de zone onder het oog en het harde gedeelte onder uw wenkbrauw!) de fronsrimpel en dwarsrimpels op het voorhoofd. Een uitvoerige beschrijving met foto’s stap voor stap vindt u terug in de bijbehorende brochure.

Extra tip: U kunt ook tussendoor eens afwisselen door ook uw hals en decolleté extra te behandelen!

Om een depot van actieve werkstoffen op te bouwen in uw huid en een frissere, mooiere en gelijkmatige teint te verkrijgen adviseren wij u het apparaat in het begin 3 keer per week, gedurende een periode van 4 weken ’s-Avonds te gebruiken. Met 1 behandelvrije dag ertussen. Wanneer u de 4 weken cyclus heeft afgesloten adviseren wij 1 keer per week het onderhoud te doen om het depot met actieve werkstoffen weer aan te vullen. 

Uiteraard kunt u een opfrissing doen wanneer, waar en zo vaak u wilt. De OXYjet Go kunt u het hele jaar door gebruiken, is geschikt voor elke huidconditie, iedere leeftijd,  man of vrouw.

Het is veilig om de OXYJET GO elke ochtend en avond te gebruiken als u dat zou willen.

 • Vermindert zichtbaar uw lijnen en rimpels
 • Vitaliseert uw huid met moleculaire zuurstof
 • Zorg voor meer volume en elasticiteit
 • Verbetert de bloedcirculatie van uw huid
 • Intensieve hydratatie en maakt uw huid glad
 • Vermindert pigmentatie-onregelmatigheden

Direct zichtbare resultaten na slechts één behandeling

 • Neem 4 – 5 druppels van het OXYjet Go 1 serum en verdeel deze over het gehele gelaat. Op deze manier voorziet u uw huid van zuurstof welke energie geeft en pigment regulerende actieve ingrediënten. Zo creeërt u een basis voor iedere OXYjet Go-behandeling.
 • Vervolgens start u met de behandeling van bijvoorbeeld van de zone die u meer aandacht wilt geven zoals, rondom de mond, de neus-lippen-plooi, rondom de ogen, fronsrimpel of dwarsrimpels op bijv. het voorhoofd en hiervoor neemt u het OXYjet Go 2 serum. 1 á 2 druppels per zone.
 • De behandeling die u kunt doen is het gehele gelaat en de zone’s naar keuze, tussen extra aandacht voor bovengenoemde zone’s of u kunt ook een afwisseling maken tussen gezicht en zones en hals en decolleté.

Het pulserende druksysteem:

 • Met een precies afgestemd druksysteem worden de speciaal ontwikkelde producten OXYjet GO 1 en 2 diep in de huid ingesluisd.

Een spray-systeem:

 • Bij de applicatie van het spray systeem ook wel flow genaamd, kunt u de huid zachtjes masseren en vochtophopingen rond de ogen verminderen

Het OXYJET GO apparaat en bijbehorende producten 1 en 2 zijn getest door het gerenomeerde instituut: Dermatest in Münster Duitsland.

De bevindingen van Dermatest zijn:

 • De OXYJET GO sluist actieve ingrediënten diep in de huid tot in de dermis
 • De epidermale intercellulaire ruimtes worden opgevuld, het volume van de huid neemt toe.
 • Een depot van actieve ingrediënten wordt gevormd.
 • De huid blijft intact en onbeschadigd

Het OXYJET GO apparaat is ontwikkeld voor een maximale behandelduur aan een stuk van 20 minuten. Na deze 20 minuten schakelt deze zich automatisch uit. De Ledring zal dan ook van blauw naar rood licht veranderen als waarschuwing.

Naast de behandeling met de OXYJET GO adviseren wij de producten in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine op te nemen. Hiermee optimaliseert u het resultaat en het behoudt ervan.

U zou minimaal 12 volledige gezichtsbehandelingen uit de OXYJET GO serums moeten halen als u volgens de richtlijnen behandelt. Behandelt u niet uw hele gezicht dan kunt u natuurlijk langer met de serums doen. 

De OXYJET GO behandeling bestaat uit 12 behandelingen in de eerste maand en vervolgens 1 behandeling per week voor het behoud van het resultaat.  

Algemene vragen

Nora Bode Kosmetik is opgericht in 1986 en sinds 1994 grondlegger en uitvinder van dé orginele zuurstofbehandeling en zuurstofapparatuur met unique zuurstofdruksysteem “OXYJET” en bijbehorende behandel- en verzorgingsproducten. Handmade in Duitsland.
De professionele apparatuur wordt gebruikt door schoonheidsinstituten, klinieken, medische praktijken, huidtherapeuten en spa’s wereldwijd.

Deze langjarige kennis en ervaring is de basis van de OXYJET GO met druksysteem anno 2019. Designed, ontwikkeld en geproduceerd bij Nora Bode in Duitsland.

Schakel de OXYjet GO volledig uit, neem het van de stroom en laat deze minimaal 1 uur afkoelen.

Haal het apparaat altijd van de stroom af en reinig het apparaat alleen met een vochtige doek, niet onder water afspoelen!

Indien meerdere personen de OXYJET GO gebruiken adviseren wij de goudkleurige nozzle tussendoor met een watje met alcohol (70%) te reinigen.

Neem ten alle tijden contact op met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

De OXYJET GO werkt alleen op stroom en diverse adapters worden er standaard bij geleverd zodat u overal ter wereld het apparaat kunt gebruiken.

De OXYJET GO komt met 5 verschillende stroomadapters die eenvoudig door middel van een kliksysteem kunnen worden aangepast. Deze adapters zijn geschikt voor de EU, CN, AU, UK en USA zodat u overal ter wereld uw OXYjet GO kunt gebruiken. 

De serums 1 en 2 zijn speciaal ontwikkeld voor de OXYJET GO. Een studie gemaakt door het gerennomeerde instituut “Dermatest te Münster Duitsland toont aan dat de producten een depot van actieve werkstoffen opbouwd die de huid van binnenuit opvullen en op lange termijn een regeneratie – anti-aging effect vormen en het resultaat bevorderen.
Dit kunnen wij niet met andere producten garanderen en/of eventuele huidreacties uitsluiten!

 

Garantie is conform de Europese richtlijn koop en garantie, namelijk 2 jaar.

Wij raden dit af omdat dit apparaat niet voor langdurige schoonheidsbehandelingen geschikt is. De OXYJET GO schakelt zich na 20 minuten automatisch uit om oververhitting te voorkomen daarna moet de OXYJET GO 1 uur afkoelen. 

Menu sluiten
×
×

Winkelmand