OXYJet Go verpakking

De OXYJET GO zuurstofbehandeling met drukinjectie, geheel zonder naalden.

Aangenaam – Effectief – Veilig

De huid ademt! Al in het begin van de jaren 2000 hebben wetenschappers van de Ruhr Universiteit Bochum ontdekt dat de huid uitsluitend wordt gevoed door zuurstof van buitenaf naar de onderste huidlagen! Bovendien tonen studies aan dat een verhoogde toevoer van moleculaire zuurstof de collageenvorming stimuleert en de energievoorraden van de huid aanvult.

Aangepast voor thuisgebruik en onderweg, kunt u nu de probleemgebieden van uw huid systematisch behandelen met de OXYJet GO. U gebruikt hiervoor de speciaal ontwikkelde producten uit de set en duwt ze vervolgens zachtjes in de diepe lagen van de huid met gepulseerde druk.

Afgeleid van de professionele apparatuur Nora Bode OXYJET is er nu ook een mobiel apparaat voor thuisgebruik, De OXYJET GO ontwikkeld door Nora Bode, getest door Dermatest en geproduceerd door een medisch bedrijf in Duitsland. Patent aangevraagd!

De OXYJet GO behandeling bestaat uit drie essentiële componenten:

De OXYJET GO

De OXYJET GO transporteert speciaal ontwikkelde cosmetische serums tot in de dermis  door middel van drukinjectie wat o.a. voor vermindering van rimpels, pigmentatieonregelmatigheden en verlies van elasticiteit zorgt.  De OXYJET GO in combinatie met de serums 1 en 2 zorgen ervoor dat een depot van actieve ingrediënten in uw huid opbouwen, die een onmiddellijk gladmakend en langdurig regenererend effect op uw huid hebben.

Serum 1

 

OXYJET 1 Serum geeft moleculaire zuurstof vrij en is de basis van de behandeling. Door de huid te voorzien van micro-ingekapselde zuurstof, hyaluronzuur, plantenextracten en hydraterende factoren wordt de huid zichtbaar verbeterd, rimpels verminderen en verzachten.

Serum 2

OXYJET 2 Serum is bedoeld om uw huid van binnenuit meer volume te geven. Hierbij wordt gebruik  gemaakt van een speciaal ingrediënt op plantaardige basis dat al honderden jaren in de Ayurvedische geneeskunde is goedgekeurd en laat het huidweefsel er voller uitzien; de zone rondom de ogen wordt egaler waarbij vochtophopingen en donkere kringen merkbaar minder worden.

De Behandeling

  • Speciaal ontworpen voor de gezichtsbehandeling thuis.
  • Gebieden die behandeld kunnen worden, het voorhoofd, rond de ogen, rond de mond en lippen en rond de neus.
  • de eerste 4 weken 3 keer per week, daarna slechts een keer per week om het resultaat te behouden en te verbeteren. 
  • maximale behandel tijd is 20 minuten daarna schakelt de OXYJET GO zich vanzelf uit om oververhitting te voorkomen. 

De Behandeling

  • Speciaal ontworpen voor de gezichtsbehandeling thuis en op reis.
  • Gehele behandeling van gelaat met extra aandacht voor het voorhoofd, rondom de ogen, rondom de mond en lippen en de neus-lippen-plooi.
  • Adviseren de eerste 4 weken 3 keer per week, daarna slechts een keer per week om het resultaat te behouden.
  • Maximale behandeltijd is 20 minuten daarna schakelt de OXYJET GO zich uit.

DERMATEST, Münster, Duitsland heeft de OXYJET GO getest op zijn efficiëntie. Directe resultaten na slechts één behandeling:

Voor

Na

Get the Glow!

Inhoud OXYJET GO set:

Bijbehorende producten/nabestelling

OXYJET GO

Het eerste apparaat voor thuis en op reis dat actieve werkstoffen in de huid kan insluizen zonder de huid te beschadigen. Bouwt collageen en hyaluron op, vermindert rimpels en fijne lijntjes en vermindert pigmentatieonregelmatigheden.
Menu sluiten
×
×

Winkelmand